Kevät tulloo

18.03.2018

Vuosi on hujahtanut viime uutisesta, huhheijaa!

Vuodessa on tapahtunut vaikka ja mitä.
Rion pennelit on jo vuotikkaita tihulaisia, kodeista on kuulunut lähes pelkkää hyvää. Ipanoista on kasvanut mukavia perhekoiria jokaisesta. Keväällä koitetaan parin koiran voimin selviytyä näyttelyihin, ainakin beauceron erkkariin, joka on 10.5 Vantaalla PK-tapahtumassa.

Elokuussa Jippo ja Lilo kävi jalostustarkastuksessa Mustialassa. Molemmat suoriutuivat testistä hyvin. Tuomari sanoi Lilosta, että toivoisi hiukan nopeampaa reagoimista uhkaan, mutta minulle riittää tuokin reaktio. Jippo taasen oli ollut autossa vähällä liikunnalla koko viikonlopun ja sen kyllä huomasi. Vauhtia oli pikkusen liikaa. Ampuminenkin aiheutti päätöntä riuhtomista joka suuntaan. Aikaisemmin ei ole ampumisesta välittänyt, seuraamme tilanteen kehittymistä. Molempien tan-videot on nähtävillä "videot"-sivulla. Molemmilla ulkomuoto erinomainen ja moitteeton.

Jippo on myös aloittanut tokossa kisaamisen. Pari ekaa koetta syksyllä meni väghän ihmetellessä, mutta eilen saatiin ensimmäinen alo 1-tulos. Alkaa sujumaan.
Rio on käynyt parit tokokokeet avo-luokassa. On ollut pikku ongelmia parin liikkeen kanssa ja paljon nollia saatu. Valoa on kuitenkin tunnelin päässä havaittavissa ja viikon päästä mennään taas koittamaan :)
Rio pyörähti syksyllä myös ekat rally-toko-kokeet ja sieltä hyväksytty 89p tulos, josta 10 pistettä minun omaan piikkiin ja 1 piste Rion. Aika hyvä tyttö!

Karhutestissä pyörähti Lilo ja Jippo. Molemmat säilyi hengissä :D
Jippo oli rohkeampana enemmän tuomarin mieleen ja vastustikin karhua ihan komeasti. Lilokin lähti karhua vastaan kuin yleinen syyttäjä, mutta sitten alkoi hieman ahdistaa kun karhu ei pelästynytkään vaan tuli vaan kohti. Itse olin tyytyväinen molempiin, kumpikaan ei juossut karkuun. Tosin on se myönnettävä, että Jipon vahvahermoinen ja rohkea luonne teki itseenkin taas vaikutuksen. 

Pentusuunnitelmia ollaan kovasti tehty. Uroksia pallotellaan. Urosten löytäminen tässä rodussa on raivostuttavan vaikeaa selkäkuvauspakon tultua voimaan. Mutta eiköhän jotain loistavaa keksitä. Kai sitä on itsekin niin vaativa tietyissä asioissa, mutta kun on tavoitteita niin on.
Tytöt on nyt kaikki tutkittu eläinlääkärin toimesta, tulokset löytyy kunkin omilta sivuilta. Omppu on menossa luustokuviin nyt keväällä ja koitetaan saada Omppa myös näyttelyyn ja tokokokeeseen. Ompun kotona on vauva, joten siellä aika hieman kortilla välillä. Upea koira on Omppulainen joka suhteessa.

Tänä kesänä Kita ja Remu viettää jo 11v synttäreitään!! Molemmat porskuttaa terveenä ja vailla vaivoja tai lääkityksiä! Ihan mahtavaa! Kita ehkä nähdään vielä kesällä rallykisoissa jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Teräsmummeli <3<3<3

21.06.2020Jipon pennut syntyivät 8.6
28.04.2020Aikuisia koiria uutta kotia etsimässä
28.04.2020Kaikki pennut jo omissa kodeissaan.
04.03.2020PENNUT SYNTYIVÄT 25.2
11.02.2020Kotisivuja päivitetään...
27.09.2018Kaikki pennut jo uusissa kodeissa
09.07.2018Meillä on pentuja!
14.05.2018Lilo on siemennetty
15.04.2018Lilon sulhanen
18.03.2018Kevät tulloo

Siirry arkistoon »